Skip to main content
Domovská stránka » Budoucnost práce » NKT: O SVÉ ZAMĚSTNANCE PEČUJEME A NABÍZÍME JIM JISTOTU
ADVERTORIAL

Mezinárodní technologická společnost NKT dlouhodobě pečuje o své zaměstnance a rozvíjí jejich potenciál. Nabízí jim přátelskou rodinou atmosférou, širokou paletu atraktivních firemních benefitů i propracovaný systém vzdělávání. Pro koho je práce v NKT vhodná?

Pokud vás láká firemní prostředí mezinárodního charakteru, je přihlášení do našeho Trainee programu jednou z nejlepších cest k nastartování své kariéry. Trainee programy jsou ucelené rozvojové programy pro studenty posledních ročníků vysokých škol a absolventy oboru elektrotechniky, všeobecného inženýrství, fyziky, elektroenergetiky, mechaniky ale i ekonomiky.

Zdroj: archiv NKT

Jedná se o pracovní zkušenost, která je ušitá na míru každému účastníkovi. Náš Trainee program trvá 18 intenzivních měsíců a nabízí jedinečnou 12měsíční stáž v České republice a 6měsíční stáž v zahraničí. K pochopení principů NKT vám pomůže zkušený mentor, který provádí každého účastníka programu několika odděleními společnosti v rámci tzv. rotačního programu. Předá vám profesní zkušenosti, ale dá prostor i vašim nápadům a inovacím. 

Naším cílem je, aby absolvent programu po jeho ukončení plynule přešel do pracovního poměru na dobu neurčitou. Po ukončení Trainee programu budeme moci objektivně vyhodnotit váš potenciál, budeme mít komplexní přehled o vašich schopnostech, zjistíme do jaké míry se zapojujete do práce, jaký směr vás baví, ale i to, jestli vám sedí naše firemní kultura. Všechna tato fakta nám mohou pomoci k vypracování jedinečné pracovní nabídky s možností dalšího kariérního rozvoje.

Hledáme motivované, schopné a především pracovité kolegy, kteří budou přicházet s novými nápady a budou ctít zásady NKT: WE CARE, WE CONNECT, WE DELIVER, WE ADVANCE.

NKT je sice velká mezinárodní společnost, zároveň se však pyšníme zajímavou historii a rodinnými vztahy na pracovišti. Nabízíme jistoty a stabilitu. Nové kolegy hledáme na 10, 20 i 30 let a záleží nám na spokojenosti každého z nich. 

Důležité je pochopit, co každého zaměstnance motivuje. Pro někoho hraje roli pouze samotná výplata, jiný preferuje den volna navíc nebo kulturní zážitek. Proto máme v NKT řadu různorodých benefitů, které uspokojí všechny. Těšit se můžete na stravenky v hodnotě 100 Kč, firemní kantýnu, vstupenky do divadla, MultiSport kartu, firemní akce (motokáry, grilovačky, minigolf…), workshopy, půl roční bonusy EBITDA a mnoho dalšího.

Next article