Skip to main content
Domovská stránka » Poznáváme Česko » HANIBAL.CZ: ČEŠTÍ VÝROBCI JSOU NAŠE NÁRODNÍ ZLATO
ADVERTORIAL

Prodej outdoorového vybavení není jen o širokém portfoliu produktů. Obchodníci by vždy měli dbát na kvalitu vybavení a nabídnout zákazníkům i přidanou hodnotu v podobě erudovaného individuálního poradenství, edukace a servisu. To vše a mnohem víc splňuje český e-shop Hanibal.cz.

Štěpán Šůstek

marketingový specialista Hanibal.cz

Čeští výrobci jsou naše národní zlato. Spousta z nich využívá technologie a materiály té nejvyšší myslitelné kvality. Za mě osobně je zásadní možnost pozáručního servisu, takže nemusíte roztrženou nepromokavou bundu vyhodit do koše, protože vám ji jsou schopni ve svých dílnách opravit a vy si s vaší oblíbenou bundou užijete ještě mnoho výprav na hory a dál.

Outdoorové vybavení pro každého. Dozvědět se více >

Prodáváme to, co bychom si sami koupili. Přesně tak zní naše hlavní motto. Chceme zákazníkům představovat kvalitní vybavení, na které je spoleh a může vám sloužit opravdu hodně let. Upřednostňujeme vybavení českých výrobců.

hanibal.cz
Zdroj: archiv Hanibal

Určitě! Někdo cestuje se psem, někdo hledá co nejlehčí vybavení a jiný zase takové, které mu vydrží dvacet let. Zakládáme si na kvalitně zpracované on-line poradně, pohotové infolince se vzdělanými operátory a v neposlední řadě na personálu našich prodejen, který sám outdoorovými aktivitami žije a vybavení zná z praxe.

Vycházíme našim zákazníkům vstříc a sledujeme, co se jim líbí, co si prohlížení. Zároveň se je snažíme edukovat pomocí obsahových článků a videí o tom, jak se vybavit na danou aktivitu, jak si vybrat. Náš cíl je nabídnout zákazníkům i přidanou hodnotu k jejich nákupu a pomoci jim, aby jejich vybavení sloužilo, jak má a hlavně co nejdéle.

Next article