Skip to main content
Domovská stránka » Poznáváme Česko » NA VLNĚ KULTURY V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
ADVERTORIAL

Léto v Českých Budějovicích bude nabité nevšedními zážitky a lákavými kulturními akcemi. Toto pulzující jihočeské město každoročně ožívá řadou festivalů, koncertů i sportovních událostí. Letní Budějovice stojí za návštěvu!

České Budějovice však mají co nabídnout i mimo bohatou kulturní scénu. Místní kavárny a restaurace vás okouzlí neopakovatelnou atmosférou a překvapí kulinářskými zážitky. Ať už dáváte přednost tradiční kuchyni či moderním gastronomickým trendům, v místních podnicích rozhodně najdete to pravé.

VIDEO: Návštěva města České Budějovice – Highlights 2022 >

České Budějovice
Zdroj: archiv TIC ČB

Pokud toužíte po aktivním vyžití, ani to v Budějovicích není problém. Díky řekám Vltavě a Malši protékajícím centrem města se můžete vydat na projížďku po vodních cestách. Vypůjčte si paddleboard či šlapadlo, nebo se svěřte do rukou zkušených lodníků na výletní lodi a vydejte se na vyhlídkovou plavbu, během níž spatříte město z nezapomenutelné perspektivy.

Vyrazte za zážitky do Českých Budějovic, hlavního města kultury pro rok 2028!

České Budějovice
Zdroj: archiv TIC ČB


Od června do září můžete navíc každou sobotu od 14 hodin poznat historii města, významné památky i malebná zákoutí zblízka. Vstupné je symbolických 100 Kč. Rezervace předem nutná.

TIP: Pravidelné prohlídky města s průvodcem >

Více informací se dozvíte na tel. čísle 386 801 413 nebo www.cbsystem.cz.

Next article